Інноваційна технологія морозива щербет - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Осьмак, Олексій Олексійович (Національний університет харчових технологій, 2014)
Розроблено технологію морозива щербет з фруктозою «Барбариска» зі зниженою глікемічністю за рахунок повної заміни цукру на фруктозу та з підвищеним вітамінним і мінеральним складом шляхом введення до його складу рослинних інгредієнтів (пюре барбарису та груші). A technology for ice cream sorbet with fruit "Barbariska" with reduced glikemichnistyu by complete replacement of sugar fructose and high vitamin and mineral content by introducing into its composition of herbal ingredients (mashed barberry and pears).
Keywords: морозиво; ice cream; фруктоза; fructose; барбарис; barberry; груша; pear; технологія; technology; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра технології молока і молочних продуктів