Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОсьмак, Олексій Олексійович2014-10-222014-10-222014Осьмак, Т. Г. Інноваційна технологія морозива щербет / Т. Г. Осьмак, О. О. Осьмак // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-16 жовтня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17538Розроблено технологію морозива щербет з фруктозою «Барбариска» зі зниженою глікемічністю за рахунок повної заміни цукру на фруктозу та з підвищеним вітамінним і мінеральним складом шляхом введення до його складу рослинних інгредієнтів (пюре барбарису та груші). A technology for ice cream sorbet with fruit "Barbariska" with reduced glikemichnistyu by complete replacement of sugar fructose and high vitamin and mineral content by introducing into its composition of herbal ingredients (mashed barberry and pears).uk-UKморозивоice creamфруктозаfructoseбарбарисbarberryгрушаpearтехнологіяtechnologyкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології молока і молочних продуктівІнноваційна технологія морозива щербетThesis