Сімахіна, Галина ОлександрівнаСолодко, Лілія Миколаївна2014-06-182014-06-182013Сімахіна, Г. О. Перспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратів / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013 р. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15306Дано оцінку харчової та біологічної цінності черемші, на підставі чого зроблено висновок про доцільність її використання при виробництві продуктів з підвищеним вмістом білку. There was given an estimation of nutritional and biological value of ramset. This has become a basis for a conclusion about the expedience of its usage in production of foodstuffs with increased content of proteins.uk-UKбілокінтегральний скорхарчова цінністьчеремшаproteinintegral scorenutritional valueramsetкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратівOther