Актуальність виробництва дитячих молочних продуктів - Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2013)
Наведено основні фактори розвитку галузі дитячого харчування. Проаналізовано ринок дитячих молочних продуктів на Україні. The basic factors of development of the field of child nutrition. Analyzed market baby milk products in Ukraine.
Keywords: дитяче харчування; baby food; збалансоване харчування; balanced diet; концепції харчування; diet concept; кафедра технології молока і молочних продуктів