Mykhalevych, ArturBandura (Kuzmyk), Uliana2021-06-152021-06-152021Mykhalevych, A. Comprehensive quality assessment of organoleptic indicators of fruit-vegetable sauce with pine nuts / A. Mykhalevych, U. Kuzmyk // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : збірник тез науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 27 травня 2021 р. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 22–24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34539Many people lack adequate amounts of foods that are rich in the nutrients needed for health and a productive life. Deficiencies of iron, vitamin A and iodine are also widespread; about 300 million people are affected every year, and a much greater number are at risk of these deficiencies. Sauce products are able to diversify the human diet, regulate the nutritional value of the main dish through a combination of prescription components, mainly of plant origin, which increase the biological value. According to world experience, the defining characteristic of food products is their quality.enfruit-vegetable saucepine nutsorganoleptic assessmentплодово-овочевий соусоцінка якостікедрові горіхикафедра технології молока і молочних продуктівComprehensive quality assessment of organoleptic indicators of fruit-vegetable sauce with pine nutsThesis