Шковира, Альона ВікторівнаЯкобчук, Роман Леонідович2023-03-212023-03-212018Шковира, А. Підвищення ефективності роботи сушильної установки ротаційного типу шляхом удосконалення її конструкції / А. Шковира, Р.Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.2. – С. 108https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39250У роботі наведено удосконалення конструкції сушильної установки ротаційного типу, шляхом встановлення нової конструкції вала та перемішуючих лопатей, що дозволить забезпечити киплячий шар однакової висоти і рівномірно нагрівати та висушувати продукт в будь-якій точці перетину сушильної камери. The work shows the improvement of the design of the rotary drying unit, by installing a new design of the shaft and mixing blades, which will ensure a boiling layer of the same height and evenly heat and dry the product at any point of intersection of the drying chamber.сушильна установкакиплячий шархарчові продуктиdrying unitboiling layerfoodкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняПідвищення ефективності роботи сушильної установки ротаційного типу шляхом удосконалення її конструкціїThesis