Ярчук, Микола МиколайовичКалініченко, Микола ФедоровичХоменко, Микола ДмитровичСкорик, Костянтин ДмитровичШтангеєв, Костянтин ОстаповичСорокін, Анатолій ІвановичЧупахіна, В. П.2018-07-232018-07-232015Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко та ін. // Цукор України – 2015. – № 2. – С. 10–12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28054Розглянуто важливість та необхідність безперервної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-технічних працівників і спеціалістів цукрових заводів. Показано, що кращих показників постійно досягають ті підприємства, на яких системно підвищують кваліфікацію персонала. It was discussed importance and necessity of continuous education and professional skills improvement of engineering manpower and specialists of sugar factories. It was shown that the best results permanently achieve enterprises where training of personal takes place systematically.uk-UKцукрова галузьнавчанняуспіхsugar industrytrainingsuccessкафедра технології цукру і підготовки водиdepartment of sugar and saccharides productionВисока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузіArticle