Подковко, Оксана АнатоліївнаРашевська, Тамара Олексіївна2014-05-192014-05-192014Подковко, О. А. Твердість масляної пасти з порошком із червоного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 80 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів - К.: НУХТ, 2014.- Ч. 1. - С. 471-473.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14411Внесений комплекс рослинних харчових покращує показники твердості масляної пасти. Contributed complex plant food improves hardness values butter paste.uk-UKмасляна пастапорошок буряку червоноготвердістьbutter pastered beet powderhardnessкафедра технології молока і молочних продуктівТвердість масляної пасти з порошком із червоного столового бурякаThesis