Жук, Вікторія ОлександрівнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2018-05-212018-05-212017Жук, В. О. Переваги використання казеїнату натрію в технології реструктурованих шинок / В. О. Жук, І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, присвяченої 50-річчю заснування ХДУХ. - Харків, 2017. – С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27469В технології виробництва м’ясопродуктів використовують молочно-білкові препарати, які покращують функціональні властивості м’ясних систем. Казеїнат натрію використовують в технології реструктурованих шинок для покращення продукту. Milk-protein preparations, which improve the functional properties of meat systems, are used in meat production technology. Caseinate sodium is used in the technology of restored tins to improve the product.казеїнат натріюказеинат натриям'ясопродуктиреструктуровані шинкиrestored hammeat productscaseinat sodiumкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПереваги використання казеїнату натрію в технології реструктурованих шинокThesis