Шевченко, Іванна ЮріївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2020-02-042020-02-042019Шевченко, І. Ю. Поєднання молочної сировини у виробництві м’ясних напівфабрикатів / І. Ю. Шевченко, О. А. Чернюшок // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали VIII Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – С. 433–434.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30644Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, в які запропоновано внести сир сулугуні та суху демінералізовану молочну сироватку збагачену Mg та Mn. Описано їх корисні властивості, яких можна досягти, якщо вносити дані продукти в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб збагачення сироватки.otherмолочна сироваткамагнійнапівфабрикатиманганм'ясоmilk wheymagnesiummanganesesemi-finished productsmeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПоєднання молочної сировини у виробництві м’ясних напівфабрикатівThesis