Пасічний, Василь МиколайовичСтепаненко, Інна Олександрівна2014-11-042014-11-042014Пасічний, В. М. Нова технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, І. О. Степаненко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17925На сьогоднішній день інтенсивно розробляються нові комбіновані харчові продукти, які містять в своєму складі, поряд з м'ясною сировиною, інші види нетрадиційної сировини тваринного і рослинного походження. Нажаль на виробництві такі продукти не завжди мають високу якість та підвищену харчову цінність. Today intensively developed new composite food products that contain in their composition, along with raw meat, other new raw material of animal and vegetable origin. Unfortunately manufacture of such products do not always have high quality and high nutritional value.otherтеплове обробленнясировинам'ясо-рибні напівфабрикатитепловая обработкаheat treatmentrawmeat and fish prepared foodкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНова технологія м'ясо-рибних напівфабрикатівOther