Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій ВолодимировичГаврильченко, Поліна МихайлівнаДорошкевич, Руслан Юрійович2020-11-242020-11-242020Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, П. М. Гаврильченко, Р. Ю. Дорошкевич // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернетконференція, 24 листопада 2020 р. / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 117-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32257Розроблено технологію соусу емульсійного типу для осіб з домінуючою Вата-дошею, що відрізняється оригінальними органолептичними властивостями та відповідними фізико-хімічними показниками якості. Доцільність технології обґрунтована перспективністю впровадження в харчовий раціон продукції аюрведичного спрямування. Emulsion-type sauce technology has been developed for people with a dominant Vata-dosha, which differs from the original organoleptic properties and relevant physico-chemical quality indicators. The expediency of the technology is justified by the prospects of implementation in diet of Ayurvedic products.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїемульсіяаюрведавата-дошасоусayurvedavata doshasauceemulsionУдосконалення технології соусів для балансу Вата-дошаThesis