Філософія господарства як методологічна основа економічних досліджень - Богуславський, Олександр Володимирович; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2018)
Дослідження нових наукових підходів щодо визначення ролі і місця людини в економіці, як головного суб’єкта економічних відносин. Визначення «Філософії господарства» як одного з перспективних напрямів та методологічної основи сучасних економічних досліджень.
Keywords: філософія господарства; philosophy of economy; economic development of society; економічний розвиток суспільства; кафедра готельно-ресторанної справи