Наглий, В'ячеслав ОлександровичБабанов, Ігор Геннадійович2014-09-012014-09-012014Наглий, В. Інтенсифікація процесу утворення білкового згустку шляхом удосконалення апарату для сквашування молока / В'ячеслав Наглий, Ігор Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 40-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16520При дослідженні інтенсифікації процесу утворення білкового згустку з модернізацією сировиготовлювача конструкції «ВНИМИ», було проведене удосконалення ванни для заквашування згустку з втановленням шнековової мішалки, а також гідравлічного приводу індивідуально-насосного типу, що пришвидшує процес сквашування згустку і збільшує його насичуваність білковим зерном. In the study of intensification of protein clot formation modernization construction Cheese "ow" was conducted for improving baths zakvashuvannya bunch of vtanovlennyam shnekovovoyi mixers and hydraulic drive individual pump type that accelerates the process of fermentation clot permeability and increases its protein grain.uk-UKсквашування молокавиробництво сирівінтенсифікаціяproduction of cheeseintensificationfermenting milkкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвІнтенсифікація процесу утворення білкового згустку шляхом удосконалення апарату для сквашування молокаOther