Кулешова, Інна МихайлівнаМаринченко, Віктор Опанасович2016-05-302016-05-302004Кулешова, І. М. Дослідження і розробка способу вирощування хлібопекарських дріжджів з використанням електроактивованої води / І. М. Кулешова, В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23467Для проведення досліджень по електрохімічній обробці води та поживних середовищ для культивування дріжджів використовували лабораторний базовий електролізер ємністю аноліта і катодіта по 1,3 дм3 з відстанню між напівпроникною мембраною та катодам і анодом 15 мм. For research on electrochemical treatment of water and nutrient media for culturing yeast using basic laboratory electrolysis anolyte and katodita capacity of 1.3 dm3 for the distance between the semipermeable membrane and the cathode and anode of 15 mm.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахлібопекарські дріжджімелясаводаспиртwateralcoholbaking yeastmolassesДослідження і розробка способу вирощування хлібопекарських дріжджів з використанням електроактивованої водиThesis