Сіднєва, Жанна Костянтинівна2014-10-142014-10-142013Сіднєва, Ж. К. Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування / Ж. К. Сіднєва // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : кол. моногр. / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К. : Кондор, 2013. – С. 389-408.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17260Розглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.otherсистема управління якістюсистема НАССРякість продукціїспоживання продуктів харчуванняquality management systemHACCP systemproduct qualityfood consumptionкафедра економіки праці та менеджментуЗабезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчуванняOther