Чорна, Юлія ОлександрівнаТрегуб, Віктор Григорович2014-12-042014-12-042014Чорна, Ю. О. Визначення сталої часу динамічної моделі процесу вирощування хлібопекарських дріжджів / Ю. О. Чорна, В. Г. Трегуб // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19014Біотехнологічний процес вирощування хлібопекарських дріжджів, що відбувається в апаратах періодичної дії і відноситься до процесів з міжфазними переходами, має свої особливості, що ускладнюють їх оптимальне керування. Biotechnological process of growing bakery yeast that occurs in devices of periodic action and refers to the process of interfacial transitions, has its own characteristics that complicate their optimal management.uk-UKдинамічні моделіхлібопекарські дріжджівизначення сталої часуdynamic modelsfor bakery yeastdetermining the time constantкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняВизначення сталої часу динамічної моделі процесу вирощування хлібопекарських дріжджівOther