Особливості іміджевої реклами на підприємствах гостинності - Єсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2015)
Дослідження можливостей застосування різних заходів з метою підвищення іміджу підприємства індустрії гостинності. Research of possibilities of application of different measures is with the purpose of increase of image of enterprise of industry of hospitality.
Keywords: готельне господарство; hotel economy; реклама; advertising; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції