Авраменко, Максим МихайловичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-052024-11-052019Авраменко, М. М. Розробка композицій прянощів для аюрведичних солодощів / М. М. Авраменко, О. В. Нєміріч, Н. М. Ющенко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19–20 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 74–75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45374ukаюрведичне харчуванняВата дошапітта дошаkапха дошапрянощіayurvedic nutritionvata doshapitta doshakapha doshaspicesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка композицій прянощів для аюрведичних солодощівThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782https://orcid.org/0009-0005-3479-1466