Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо - Гавриш, Андрій Володимирович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2011)
Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал», яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. The article is devoted to the scientific substantiation and development technology of fat-containing ornamentation semi-finished product – glaze, which contains heme iron, is scientifically substantiated and developed with the use of fat semi-finished product with dietary additive “Hemovital”, which is realized in restaurant business enterprises.
Keywords: дієтична добавка «Гемовітал»; dietary supplements "Gemovital"; седиментаційна стійкість; окиснювальні процеси; жировий напівфабрикат; жировмісний оздоблювальний напівфабрикат; гемове залізо; глазурована продукція; sedimentation stability; oxidation processes; fat semi-finished product; fat-containing ornamentation semi-finished product; heme iron; glazed products; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи