Гавриш, Андрій ВолодимировичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра Володимирівна2013-02-042013-02-042011Гавриш, А. В. Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо / А. В. Гавриш, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Наукові праці ОНАХТ. - 2011. - Том. 2, № 40. - С. 186-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5956Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал», яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. The article is devoted to the scientific substantiation and development technology of fat-containing ornamentation semi-finished product – glaze, which contains heme iron, is scientifically substantiated and developed with the use of fat semi-finished product with dietary additive “Hemovital”, which is realized in restaurant business enterprises.uk-UKдієтична добавка «Гемовітал»dietary supplements "Gemovital"седиментаційна стійкістьокиснювальні процесижировий напівфабрикатжировмісний оздоблювальний напівфабрикатгемове залізоглазурована продукціяsedimentation stabilityoxidation processesfat semi-finished productfat-containing ornamentation semi-finished productheme ironglazed productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТеоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізоArticle