Ярмош, Тетяна АнатоліївнаНікітіна, Тетяна Андріївна2022-06-142022-06-142022Ярмош, Т. Використання геродієтичного меню в ресторані готелю як засіб забезпечення конкурентоспроможності підприємства / Т. Ярмош, Т. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 158https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37644Потужним стимулом до розвитку готельного господарства є впровадження у діяльність готелю різноманітних інновацій. Інноваційні послуги готелю приваблюють нових гостей, сприяють збільшенню завантаження номерного фонду, збільшенню доходів від ресторанного господарства і доходів готелю в цілому. Надання таких інноваційних послуг в готелі які не надають підприємства-конкуренти сприяє підвищенню конкурентоспроможності готелю на ринку. Сьогодні зростає попит населення на здорове, функціональне харчування. Зокрема затребуваним є спеціальне харчування для людей похилого віку. Отже, актуальним є використання геродієтичного меню в ресторані готелю як засобу забезпечення конкурентоспроможності підприємства. A powerful stimulus to the development of the hotel industry is the introduction of various innovations in the hotel. Providing such innovative services in the hotel that are not provided by competing companies helps to increase the competitiveness of the hotel in the market. Today, the population's demand for healthy, functional food is growing. In particular, special food for the elderly is in demand. Therefore, it is important to use the heroic menu in the hotel restaurant as a means of ensuring the competitiveness of the enterprise.готельне підприємствоконкурентоспроможністьготельні послугигеродієтичне менюhotel businesscompetitivenesshotel servicesheroic menuкафедра готельно-ресторанної справиВикористання геродієтичного меню в ресторані готелю як засіб забезпечення конкурентоспроможності підприємстваThesis