Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2019-06-202019-06-202017Гніцевич, В. А. Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : міжнар. наук.-практ. конф-я, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 93–95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29822У статті досліджено піноутворюючі та емульгуючі властивості харчових систем з соками журавлини і калини залежно від рН, температури, кількості цукру та лимонної кислоти. The article investigates the foaming and emulsifying properties of food systems with cranberry and viburnum juices depending on pH, temperature, amount of sugar and citric acid.uk-UKжуравлинакалинасокипіноутворювальна здатністьстійкість піниcranberryviburnumjuicesfoaming abilityfoam resistanceкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПоверхнево-активні властивості соків журавлини та калиниThesis