Імплементація інноваційних концепцій харчування в готельно-ресторанному бізнесі - Ярощук, Андрій Юрійович; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна (My University, 2025)
У роботі проведено дослідження впливу інноваційних концепцій харчування на конкурентоспроможність закладів готельно-ресторанного бізнесу, а також визначення ключових аспектів їх успішної імплементації в умовах сучасного ринку. The paper studies the impact of innovative food concepts on the competitiveness of hotel and restaurant establishments, as well as identifies key aspects of their successful implementation in the modern market.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; іінновації (готельно-ресторанний комплекс); концепції харчування; innovations; food concepts