Страшинський, Ігор МирославовичМаринін, Андрій ІвановичШкірдов, Дмитро МаксимовичСеменюк, Артем Олегович2023-12-262023-12-262023Соєві аналоги м’яса з повним вмістом жиру та низьким і високим вмістом вологи / І. М. Страшинський, А. І. Маринін, Д. М. Шкірдов, А. О. Семемок // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, 2-3 листопада 2023 р., м.Черкаси. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. – С. 21-22https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41836ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввиробництво аналогів м’ясасоєві білкиекструзіяsoy proteinsextrusionproduction of meat analoguesСоєві аналоги м’яса з повним вмістом жиру та низьким і високим вмістом вологиThesishttps://orcid.org/0000-0001-6692-7472