Голя, Андрій ВікторовичЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-082024-11-082020Голя, А. Обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції десерту зі свіжих фруктів для Капха-доши / А. Голя, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 395.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45544ukаюрведадесерткапха дошаayurvedadessertkapha doshaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції десерту зі свіжих фруктів для Капха-дошиThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782