Бабич, Ірина МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир ПавловичКос (Гусарук), Тетяна Святославівна2019-03-292019-03-292018Нетрадиційні сорти винограду в Україні / І. М. Бабич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. – 2018. - № 11. – С. 7–12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28918Метою дослідження було дослідити якісні показники малопоширених сортів червоного винограду і їх придатність для виробництва червоних вин. The purpose of the study was to investigate the qualitative indices of the low-yielding varieties of red grapes and their suitability for the production of red wines.uk-UKчервоний виноградвиноматеріалантиоксидантна активністьбарвні речовинидубильні речовинисорт винограду ГолубокТемпранільйоred grapeswine materialantioxidant activitycoloring mattertannic substancesgrape variety PigeonTempranilloкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНетрадиційні сорти винограду в УкраїніArticle