Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-04-222014-04-222013Сабадаш, Н. І. Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Цукор України. – 2013. – № 7-8. – С. 47-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14104Вивчено кінетику процесу ферментативного зцукрювання гідролізатів крохмалю у виробництві мальтозних сиропів. Встановлено залежність кінцевого глюкозного еквіваленту мальтозних сиропів від ступеня розріджування крохмалю. The kinetics of the process of enzymatic saccharification of starch hydrolysates in the production of maltose syrups were studying. The dependence of the final glucose equivalent of maltose syrups on the degree of liquefaction of the starch.otherкрохмальмальтозний сиропферментирозріджуваннязцукрюванняstarchmaltose syrupenzymesliquefactionsaccharificationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтозиArticle