Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій Володимирович2020-06-232020-06-232020Нєміріч, О. В. Коригування складу фризерного морозива за аюрведичними рекомендаціями / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 272.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31592Розроблено нові види морозива базуючись на основні принципи Аюрведи, що дозволило компенсувати надмірну солодкість на баланс Капха-доші. New types of ice cream have been developed based on the basic principles Ayurveda, which allowed to compensate for the excessive sweetness on the balance of Kapha Dosha.морозивохарчова емульсіяказеїнат натріюполіненасичені жирні кислотикупажована оліяАюрведаice creamfood emulsionsodium caseinatepolyunsaturated fatty acidsblended oilАyurvedaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКоригування складу фризерного морозива за аюрведичними рекомендаціямиThesis