Коригування складу фризерного морозива за аюрведичними рекомендаціями - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2020)
Розроблено нові види морозива базуючись на основні принципи Аюрведи, що дозволило компенсувати надмірну солодкість на баланс Капха-доші. New types of ice cream have been developed based on the basic principles Ayurveda, which allowed to compensate for the excessive sweetness on the balance of Kapha Dosha.
Keywords: морозиво; мед; казеїнат натрію; капха-доша; аюрведична кулінарія; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції