Сімахіна, Галина ОлександрівнаЧагайда, Андрій Олегович2012-04-202012-04-202005Сімахіна, Г. О. Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 68-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/948В основу цього матеріалу покладено сучасні відомості з проблеми використання в оздоровчому харчуванні комплексу природних сполук, що містяться у цукрових буряках та тростинній сировині. Поряд з аналізом літературних даних, у роботі представлено результати власних досліджень з визначення біокомпонентів цукрових буряків. The basis of the material placed on the issue of modern information used in health food complex natural compounds found in sugar beets and cane raw materials. Along with analysis of published data, the paper presents the results of their research to determine the bio-components of sugar beet.uk-UKздоров'я населеннярафінування продуктіврослинна сировинабілий цукормінеральні елементинові технологіїhealthrefining productsherbswhite sugarmineral elementsnew technologiesкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівПриродні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировиниArticle