Мирошник, Юлія АнатоліївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2016-10-042016-10-042013Мирошник, Ю. А. Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 134-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24299Використання плодово-ягідних порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів дає змогу забезпечити організм людини вуглеводами, пектиновими і мінеральними речовинами, вітамінами та органічними кислотами. Use fruit powders wild plant materials technology pastry products allows to provide the body with carbohydrates, pectin and minerals, vitamins and organic acids.uk-UKборошняні кондитерські виробидикорослі рослинирослинна сировинаpastrywild plantsherbsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиОбгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівOther