Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2015-05-182015-05-182007Вашека, О. М. Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння / О.М. Вашека, Т.О. Рашевська // Молочна промисловість. – 2007. – № 2. – С. 45–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20426Методом оптичної мікроскопії вивчено мікроструктуру порошків моркви, отриманих за допомогою різних методів сушіння. Виявлено відмінності у мікроструктурі порошків, що обумовлені способом сушіння. Виявлено подібність у будові тканин свіжого овоча та частинок порошків. The method of optical microscopy The microstructure of carrot powder, made by different methods of drying. The differences of the microstructure of powders, which are due to their method of production. Revealed similarity of the structure of tissues and fresh vegetable powder particles.uk-UKпорошок із морквиклітинатканинимікроструктура порошкуcarrot powdercellmicrostructure powderкафедра експертизи харчових продуктівМікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушінняArticle