Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2016-02-152016-02-152015Дудкіна, О. О. Фондан − новий продукт закладів ресторанного господарства / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015.– С. 145-146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22242Охарактеризовано інноваційну гарячу солодку страву з підвищеною харчовою цінністю. Characterized innovation hot sweet dish with increased nutritional valueuk-UKфонданfondanрисове борошноrice flourкакао-маслоcocoa butterпорошки з цедри цитрусовихcitrus fruit powdersкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиФондан − новий продукт закладів ресторанного господарстваOther