Шульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія Іванівна2018-07-172018-07-172017Шульга, О. С. Їстівна плівка та покриття, які утилізуються / О. С. Шульга, А. І. Чорна //Винахідник та раціоналізатор. – 2017. – № 5. – С. 18-21https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28037Досліджено їстівні плівки для кондитерських виробів за органолептичними, фізико-механічними показниками, ІЧ спектроскопії, зміною кристалічності крохмалю за допомогою рентгенофазового аналізу, види зв'язку вологи, активність води. Edible films for confectionery products were studied on the basis of organoleptic, physical and mechanical parameters, infrared spectroscopy, changes of crystallinity of starch by means of X-ray diffraction analysis, types of moisture communication, water activity.uk-UKїстівна плівкапокриттяedible filmedible coatingкафедра експертизи харчових продуктівЇстівна плівка та покриття, які утилізуютьсяArticle