Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичКожевнікова, Маргарита ІгорівнаШпак, Ольга2015-05-282015-05-282015Дослідження ступеню травмування зерна кукурудзи у виробничих умовах / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. І. Кожевникова, О. Шпак // Хранение и переработка зерна. – 2015. – № 2. – С. 31–33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20841В статті наведено інформацію про якісні показники 5 зразків кукурудзи (органолептичні та фізико-технологічні показники), динаміку зміни вологості і засміченості до та після технологічної обробки, а також характеристику засміченості кукурудзи до та після зберігання. In the article was produced information about qualitative adjectives of 5 corn samples (organoleptical, physical and technological parameters), fluctuations in moisture and debris before and after technological processing and characteristics of corn debris before and after storage.otherзараженістьякістькукурудзавологістьдомішкикафедра технології зберігання і переробки зернаcontaminationqualitymaizehumidityimpurityДослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзиArticle