Зварич, Євгеній Сергійович2024-03-122024-03-122023Зварич, Є. С. Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зварич Євгеній Сергійович ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42194ukкафедра експертизи харчових продуктівтомати консервованісистема управління безпечністюДСТУ ISO 22000:2019оператор ринкуПрАТ «Білоцерківський консервний завод»виробництвонормативні документиУдосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»Other