Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичВишнивенко, Сніжана ВалеріївнаВіхоть, Катерина ОлександрівнаІващук, Павло Васильович2020-06-152020-06-152017Патент на корисну модель № 117461 UA, МПК А23В 4/00 (2017.01). Спосіб виробництва варених ковбас / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Вишнивенко С. В., Віхоть К. О., Іващук П. В. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201700617 ; заявл. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31364Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва ковбасних виробів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва варених ковбас з підвищеними функціонально-технологічними показниками використання низькосортної сировини, покращення органолептичних характеристик та якості готових виробів. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of sausages. The basis of the utility model is the task of creating a method of production of cooked sausages with high functional and technological indicators of the use of low-grade raw materials, improving the organoleptic characteristics and quality of finished products.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологіяпротепсинварені ковбасиtechnologyprotepsinboiled sausagesСпосіб виробництва варених ковбас (Патент на корисну модель № 117461)Technical Report