Артим, В. П.Бабанов, Ігор Геннадійович2014-03-182014-03-182009Артим, В. П. Дослідження процесів термообробки ковбас і створення конструкції універсальної камери малої продуктивності / В. П. Артим, І. Г. Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людини у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп., 13-14 квітня 2009. - Ч. 2. – С. 230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13225Термічна обробка ковбас і м’ясопродуктів передбачає тривалий технологічний процес, а існуючі промислові потужності пристосовані для масової виробітки продуції. Це технологічне обладнання потребує значних витрат теплової і електричної енергії, що значно впливає на економічні показники роботи виробництва. Heat treatment of sausages and meat involves a long process, and existing industrial facilities suitable for mass production. This technological equipment requires significant expenses of thermal and electric energy, which greatly affects the economic performance of manufacturing.термічна обробкатехнологічний процесрежимитермокамерадимоповітряне середовищеheat treatmentprocessprofilesheat chambersmoke-air environmentкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесів термообробки ковбас і створення конструкції універсальної камери малої продуктивностіThesis