Система підтримки рішень при плануванні виготовлення продукції для хлібопекарських підприємств - Ліманська, Наталія Володимирівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2022)
У роботі досліджено процес планування виробництва на хлібопекарських підприємствах. Цей процес включає прийняття рішень щодо виробництва. Спеціальна інформаційна система може підтримувати процес прийняття рішень. Дослідження досліджує дизайн і розробку такої системи. Також у роботі розглядаються математичні моделі та алгоритми, необхідні для створення програмного забезпечення.
Keywords: інформаційна система; інформаційна система; математична модель; information system; modified algorithms and methods; mathematical model; department of information technologies, artificial intelligence and cyber security; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки