Мацько, Любов МихайлівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2014-06-032014-06-032013Патент 84735 UA, МПК А23G 9/00 (2013.01) Спосіб виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре / Мацько Л. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201306724 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14765Технічний результат полягає у створенні способу виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре, що дає можливість повністю виключити додаткове внесення стабілізаторів, за рахунок використання активованого яблучного пюре. The technical result is to create a method of production of milk-based ice cream with apple puree, which makes it possible to completely eliminate the addition of stabilizers, through the use of activated apple puree.otherморозивоice creamяблучне пюреapple pureeкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре (Патент України на корисну модель № 84735)Other