Стеценко, Наталія ОлександрівнаПримачик, Євгенія Анатоліївна2014-07-082014-07-082014Стеценко, Н. О. Використання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштету / Н. О. Стеценко, Є. А. Примачик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 117-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15962Проведений аналіз біохімічного складу порошків гарбуза та топінамбура показав, що вони мають високу біологічну цінність і здатні забезпечити оздоровчу дію збагаченого ними печінкового паштету. The analysis of the biochemical composition of powdered pumpkin and artichoke has shown that they have a high biological value and are able to provide recreational effects of enriched their liver pate.uk-UKзбагачення печінкового паштетупорошок гарбузапорошок топінамбуруenrichment liver patepumpkin powderjerusalem artichoke powderкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштетуOther