Шаповаленко, Олег ІвановичСупрун-Крестова, Олена Юріївна2013-02-272013-02-272004Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка нативної сої / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Зерно і хліб. – 2004. – №1. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6601В статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів.uk-UKекструдуваннясояактивність уреазикислотне число жируэкструдированиесояактивность уреазыкислотное число жираextrusionsoyaurease activityacid number of fatкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструзійна обробка нативної соїArticle