Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаСтращенко, С. В.2021-03-252021-03-252012Кишенько, І. І. Нова якість сировинної бази України / І. І. Кишенько, С. В. Стращенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2012. – № 47. – С. 40–43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33097На прикладі провідних підприємств м’ясопереробної галузі вивчалася якість сировинної бази України в ринкових умовах. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м’ясних продуктів. On the example of the leading meat processing industry a ttempts to examine the quality of raw materials of Ukrainian market conditions. Analyzed the chemical composition of beef and pork from different producers of cattle and pigs in terms of content of protein, fat and moisture from duty as determination of the effect of raw materials on the quality of meat products.otherвміст вологиякістьяловичинасвининам’ясна сировинавміст білкувміст жируmoisture content and qualityraw meatbeefporkprotein contentfat contentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНова якість сировинної бази УкраїниArticle