Сичевський, Микола ПетровичМоскаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна2013-10-152013-10-152009Сичевський, М. П. Методичні підходи щодо оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості / М. П. Сичевський, В. О. Москаленко // Наукові праці НУХТ. − 2009. − № 28. - С. 135-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10395У ситуації, коли світовий та регіональний ринки функціонують в умовах гіперконкуренції, саме кадровий потенціал стає організаційним ресурсом, який володіє найбільшими резервами для підвищення економічної ефективності роботи підприємницьких структур. Різноманіття методичних підходів, які запропоновані науковцями за останні роки, свідчить про актуальність даної теми. З метою підвищення конкурентоспроможності галузі вцілому постає необхідність розробки методики оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. In situation when world’s and regional markets function in hyper competition conditions, just staff potential becomes organizational resource that possesses the largest reserves for increase of the economical efficiency of the entrepreneur’s organizations functioning. Variety of the methodical methods which were offered by the scientists during recent years proofs the topicality of this subject. In an effort of the field’s competitive ability increasing, necessity of the development of the forming and usage evaluation of the food industry factories’ staff potential appears.otherвикористання кадрового потенціалуоцінка формування та використання кадрового потенціалукадровий потенціал підприємстваформування кадрового потенціалуusage of the staff potentialforming and usage evaluation of the staff potentialfactories’ staff potentialforming of the staff potentialкафедра економіки праці та менеджментуМетодичні підходи щодо оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловостіArticle