Кузьмін, Олег Володимирович2017-05-152017-05-152014Кузьмін, О. В. Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок / О. В. Кузьмін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 22 травня 2014 р. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 242-243.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25233Отримано експериментальні докази характеру встановлення термодинамічної рівноваги водно-спиртових сумішей. Experimental proofs of character of establishment of thermodynamics equilibrium of aqueous-alcoholic mixtures.uk-UK1H ЯМР-спектроскопія1H NMR-spectroscopyводно-спиртова сумішaqueous-alcoholic mixtureгорілкаvodkaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТермодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілокThesis