Овдій, Олена Василівна2014-11-132014-11-132014Овдій, О. В. Збалансована система показників / О. В. Овдій // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 755.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18307Основна ідея методу - в стислій, структурованій формі, у вигляді системи показників представити менеджменту найважливішу для нього інформацію. Ця інформація, з одного боку, повинна бути компактною, а з іншого боку, повинна відображати всі основні сторони діяльності підприємства.uk-UKпідприємствоплануваннястратегіїаналізпредприятиепланированиестратегиианализenterpriseplanningstrategyanalysisкафедра обліку і аудитуЗбалансована система показниківThesis