Становлення екологічного аудиту в Україні з врахуванням світового досвіду - Небильцова, Валентина Михайлівна; Остапенко, Наталія Вікторівна (My University, 2013)
У статті наведено іноземний досвід щодо впровадження екологічного аудиту в систему обов’язкового аудиту підприємств; проведено аналіз вітчизняної практики законодавчого впровадження екологічного аудиту, а також розроблена методологія проведення екологічного аудиту для українських підприємств. The article presents international experience in implementing ecological audit mandatory audit firms; the analysis of the national legislation implementing the practice of ecological auditing and a methodology for conducting ecological audits for Ukrainian companies.
Keywords: екологічний аудит; екологічний менеджмент; екологічний контроль; досвід; екологічні доходи; екологічні витрати; ecological audit; ecological management; ecological control; experience; ecological income and ecological costs; кафедра обліку і аудиту