Заходи уряду України щодо вдосконалення національно-патріотичного виховання студентської молоді в умовах військово-політичного конфлікту на сході України - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2015)
Серед проблем, які гостро постають перед вищими навчальними закладами України, особливо вирізняється проблема підготовки фахівців, які у XXI столітті візьмуть на себе всю відповідальність за розбудову держави, її соціально-політичний, економічний розвиток та забезпечення громадської безпеки. Among the problems facing sharply higher education institutions of Ukraine, particularly stands out the problem of training, that in the XXI century will assume full responsibility for the development of the state and its sociopolitical, economic development and public safety.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; національно-патріотичного виховання; військово-політичний конфлікт; молодь; национально-патриотического воспитания; военно-политический конфликт; молодежь; national-patriotic education; military and political conflict; young