Есхакзай, Діана Абдуллівна2021-05-282021-05-282020Есхакзай, Д. А. Проект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих витриманих вин із застосуванням бочок різних механічних характеристик потужністю 1,1 тис. т винограду за сезон : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Діана Абдуллівна Есхакзай ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2020. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34151otherчервоні виноматеріаликласичний спосібвиноградчиста культура дріжджівбочкакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для отримання червоних сухих витриманих вин із застосуванням бочок різних механічних характеристик потужністю 1,1 тис. т винограду за сезонOther