Кириленко, Роман ГригоровичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій МиколайовичКошова, Валентина Миколаївна2013-03-262013-03-262003Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, А. М. Фіщенко, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Розроблення, дослідження і створення продуктів функіонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : тез. доп. 69-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. - К : НУХТ, 2003. - Ч. ІІ. - С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7058Леткі домішки спирту, головним чином, утворюються при бродінні і біосинтез цих продуктів, вирогідно, пов'язаний із регуляторними функціями дріжджової клітини. Отже, і їх утворення залежать від хімічного складу середовища. Досліджували склад і кількість летких домішок в дозрілих бражках залежно від виду сировини та дисперсності помелу. Volatile impurities alcohol, mainly formed during fermentation and biosynthesis ofproducts suspicion associated with regulatory functions yeast cells.Consequently, their formation is dependent on the chemical composition of the environment.Studied the composition and amount of volatile impurities in mature brazhku depending on the type of raw faultdispersion and grinding.otherдисперсність помелуdispersion grindingбіосинтезbisintezорганічні домішкиorganic impuritiesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНакопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелуThesis