Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу спеціальності 7.050107 “Фінанси” заочної форми навчання - Галинська, Олена Миколаївна; Левурда, Олег Анатолійович; Кияшко, Оксана Василівна (My University, 2005)
Методичні рекомендації спрямовані на забезпечення схеми для самостійного вивчення, а також виконання контрольних робіт для студентів 1 курсу заочного відділення на факультеті бухгалтерського обліку, фінансів та підприємницької діяльності. Вони містить рекомендації для вивчення граматики, читання та лексичного матеріалу.

This methodological guide is aimed to provide the scheme for self studying as well as performing individual control tasks for the students of extramural department at their 1 year of training at the faculty of Accounting, Finance and Business Activity. It contains guidelines for studying grammar, reading and lexical material.
Keywords: запозичення; інвестувати; збільшувати податки; страхування; прибутки; акції; borrowing; invest; increase taxes; insurance; profits; shares; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації