Хілько, Максим ВолодимировичЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаКорабльова, Ольга Анатоліївна2024-11-062024-11-062024Хілько, М. В. Перспективи використання ягід журавлини у технології паштетів з м’яса птиці для дієтичного харчування / М. В. Хілько, Н. М. Ющенко, О. А. Корабльова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 101–102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45434ukдієтичне харчуванняпаштетим’ясо птиціdietary nutritionpatespoultryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання ягід журавлини у технології паштетів з м’яса птиці для дієтичного харчуванняThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782